Domeinnaam opzoeken

Domeinnamen

Bij Hostbit kunt u snel en eenvoudig uw domeinnaam registreren. Het is verstandig om zo snel mogelijk uw domeinnaam te registreren, ook als u de website nog niet gereed heeft. In theorie zou een andere partij in tussentijd uw gewenste domeinnaam immers kunnen registreren. Hostbit kan alle gewenste extensies voor u vastleggen!

Domeinnaam registreren

Door een domeinnaam te registreren claimt u een persoonlijke plek op internet waar u een eigen website, webshop of blog kunt ontwikkelen. Een domeinnaam bestaat uit twee delen, namelijk een (bedrijfs)naam (bijvoorbeeld Hostbit) en een extensie (bijvoorbeeld .NL).

Een eigen unieke domeinregistratie zorgt voor een professionele uitstraling. Uw naam wordt gebruikt voor uw eigen website en u kunt via het hostingpakket van Hostbit een onbeperkt aantal e-mail adressen aanmaken. Een goed gekozen domein zorgt er voor dat u beter gevonden wordt in Google. Als u uw eigen bedrijfsnaam registreert als domeinnaam kunnen potentiële klanten u makkelijker online vinden en u beschermt uw eigen naam tegen concurrenten of kapers van domeinnamen.

Overzicht van extensies (prijs per jaar)